Medlemsbrev 7

22 jul 2021

I medlemsbrev nr 7 kan du läsa ny information om Konståterbruket på Galleri Fröja, obs! nytt datum 3 - 7 augusti.
Dessutom finns mer information om våra kommande resor!

Medlemsbrev nr 6, om Konståterbruk

2 jul 2021

Medlemsbrev nr 5

1 jun 2021

Med medlemsbrev nr 5 hoppas vi locka ut er att uppleva sommarens konst i vårt område, i egen och andras regi - inspirerande och tillgängligt utifrån rådande förutsättningar! Höstens reseplanering tar också form; kort och gott - mycket för dig som medlem att se fram emot! Klicka i texten för att läsa hela nyhetsbrevet!

Medlemsbrev nr 4 2021

28 apr 2021

Aprilvädret överraskar även i år – skön, spirande vårvärme blev bryskt avbruten av pinande nordvindar, köld och nederbörd i alla former! Men snart har vi vår och försommar i kalendern och i takt med vaccinationerna ökar också våra möjligheter att besöka utställningar och andra aktiviteter!
Håll till godo med årets fjärde nyhetsbrev!

Medlemsbrev nr 3/2021

30 mar 2021

Nytt medlemsbrev med information om vår förening och några tips inför påskhelgen!
GLAD PÅSK!

Medlemsbrev nr 2 2021

3 mar 2021

Efter årsmötet den 17 februari finns nu en ny styrelse som ska jobba vidare med verksamhet och innehåll det kommande året.

Läs om mer om den nya styrelsen under KONTAKT